Zoeken

RICO London

RICO London

Omschrijving

Londen, oudejaarsavond 1999 - Terwijl iedereen zich klaarmaakt om te feesten, draait de grootstedelijke politie overuren. Rechercheur-inspecteur Redfern bevindt zich aan de voet van een hoogbouwtoren op het toneel van een opkomende wapenhandel. Zonder de toestemming van haar superieur of ondersteuning van de back-up, bereidt Redfern zich voor om het nieuwe millennium met een knal af te trappen.

RICO London is een explosieve coöp-shooter die bendes en namen aanneemt. Schiet je een weg naar de hoogbouwtoren vol met East End-gangsters, solo of met een partner. Schiet door deuren, ontwijk kogels, verander de wapens van de gevallenen in je persoonlijke arsenaal en doe wat nodig is om de top te bereiken.

Kenmerken

- High-Rise, Higher Stakes - Beklim de toren van de bende en neem het op tegen hardere goons.
- Double Trouble - Het zou geen buddy-cop-shooter zijn zonder een partner aan je zijde. Roep een coöperatieve rit mee, lokaal of online.
- Voordelen van de baan - Pas je uitrusting aan met een reeks prestatieverhogende voordelen en upgrades.
- Guns to Go - De drie magazijnen van 9 mm die je had meegebracht, zouden je nooit van de eerste verdieping halen. Hak en verander van je uitbreidende arsenaal terwijl je vijanden verslaat.. Koop nu nieuwe en 2e hands games via Bestevergelijk.nl speciaal voor de Playstation 5, PS4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Switch, Gamecube, DS Lite, Sony PSP en meer. Altijd de beste deals tegen de laagste prijzen!
Beste & Goedkoopste Prijsvergelijk
Verzendkosten: €0,00

€39,99

Prijzen, verzendkosten, voorraad en foto's zijn onder voorbehoud!

Specificaties

Merk Numskull
EAN/UPC Code 5056280430537