Zoeken

Call of the Sea - Norah's Diary Edition

Call of the Sea - Norah`s Diary Edition

Omschrijving

1934, een verre uithoek van de Zuidelijke Grote Oceaan. Norah is de oceaan overgestoken in het spoor van de vermiste expeditie van haar echtgenoot. Ze belandt op een prachtig, paradijselijk eiland - een naamloze, vergeten plek waar de overblijfselen van een lang vergeten beschaving overal zichtbaar zijn.

Wat voor vreemde geheimen haalt Norah boven water tijdens haar zoektocht naar de waarheid?

VERKEN HET PARADIJS

Verken een oogstrelend tropisch eiland (tot in detail tot leven gebracht met Unreal Engine 4), vol fantastische locaties, verloren ruïnes en occulte mysteries.

MAAK KENNIS MET NORAH
Beleef een innemende karakterstudie van een vrouw die vastberaden is om te achterhalen waarom haar man is verdwenen en te ontdekken wie ze werkelijk is. Norah is ingesproken door Cissy Jones (Firewatch, The Walking Dead: Season 1).

DUIK IN HET DIEPE
Ga op in een avontuurlijk verhaal vol emotie, spanning en surrealistische verrassingen.

ZOEK NAAR BETEKENIS
Onderzoek de aanwijzingen die zijn achtergelaten door eerdere reizigers, los slimme puzzels op en breng de waarheid aan het licht.. Koop nu nieuwe en 2e hands games via Bestevergelijk.nl speciaal voor de Playstation 5, PS4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Switch, Gamecube, DS Lite, Sony PSP en meer. Altijd de beste deals tegen de laagste prijzen!
Beste & Goedkoopste Prijsvergelijk
Verzendkosten: €0,00

€39,99

Prijzen, verzendkosten, voorraad en foto's zijn onder voorbehoud!

Specificaties

Merk Raw Fury
EAN/UPC Code 8437020062596