Zoeken

Animal Kart Racer

Animal Kart Racer

Omschrijving

Supersnelle, grappige racegame voor 4 spelers. Gebruik power-ups om als eerste over de finish te gaan in Animal Kart Racer.

Ben jij er klaar voor om flink gas te geven, rakketten af te vuren en je tegenstanders van de weg te duwen? Animal Kart Racer is een razendsnelle en vrolijke racegame die jouw rijvaardigheid op de proef stelt! Kies uit één van de 16 komische karakters zoals een wasbeer, haas, bever, wolf of zelfs een haai of krokodil! Race over 20 spectaculaire parcours vol scherpe bochten en onverwachte verrassingen. Beuk door vernietigbare objecten, spring van schansen en probeer rotsen, omgevallen bomen, ijzel en olievlekken te ontwijken.

Ga de strijd aan, geef plankgas en geniet van de intens kart racen in verschillende modi. Kies voor specifieke parcours of race in toernooien. Speel samen met vrienden in de lokale multiplayer modus voor 4 spelers.

Kenmerken:

- 16 unieke dieren: Kies uit 16 grappige dierenracers, elk met hun eigen speciale vaardigheden.
- 20 uitdagende parcours: Race op 20 spannende parcours vol bochten, onverwachte obstakels en verrassingen.
- Ter land en ter zee: Het is niet alleen mogelijk om in karts te racen, maar ook in speedboten.
- Gebruik power-ups: Vernietigbare objecten, raketten, nitro, omgevallen bomen en springschansen. Je zal alles moeten gebruiken om te winnen.
- Lokale multiplayer: Geniet van de multiplayer modus voor 4 spelers in lokale multiplayer.. Koop nu nieuwe en 2e hands games via Bestevergelijk.nl speciaal voor de Playstation 5, PS4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Switch, Gamecube, DS Lite, Sony PSP en meer. Altijd de beste deals tegen de laagste prijzen!
Beste & Goedkoopste Prijsvergelijk
Verzendkosten: €0,00

€29,99

Prijzen, verzendkosten, voorraad en foto's zijn onder voorbehoud!

Specificaties

Merk Mindscape
EAN/UPC Code 8720256139775